Als u voorafgaand of tijdens het huwelijk met uw ex minderjarige kinderen heeft, is het wettelijk verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. Dit geldt zowel als u alleen gaat scheiden, als wanneer u gezamenlijk gaat scheiden. Indien geen ouderschapsplan wordt overgelegd, kan de rechtbank besluiten uw scheiding niet in behandeling te nemen.

In het ouderschapsplan dienen afspraken vermeld te staan over verdeling van de zorg voor de kinderen (de contactmomenten van de ouders met de kinderen), de kinderalimentatie en de wijze waarop de ouders elkaar informeren over de zaken die de kinderen betreffen. Wij kunnen u uiteraard adviseren over de inhoud van het ouderschapsplan.

Meer weten?

Neem nu geheel vrijblijvend contact op met een van de gespecialiseerde advocaten echtscheidingsmediators. Ons kantoor is bereikbaar van 09:00 tot 17:30 uur via telefoonnummer 078 – 630 0000. Wij kunnen u ook terugbellen; vul hiervoor het formulier in aan de rechterzijde van deze pagina. We zijn per e-mail bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wij bellen u binnen 30 minuten terug!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

You'll need to setup your Site key in order to use reCAPTCHA.

Mr. Menno Bos

Ik ben u graag van dienst!

E-mail:
m.bos@dekoningechtscheidingen.nl

Telefoon:
078 - 630 0000

Onze familierecht advocaten

logo


vfas logo

Ga naar boven
JSN Blank template designed by JoomlaShine.com