Helder

Onze werkwijze wordt gekarakteriseerd door goed luisteren en een heldere en proactieve benadering. Onze vele vaste cliënten waarderen ons om onze laagdrempelige en creatieve aanpak en onze onverzettelijke werklust.

Deskundig

Onze advocaten zijn specialisten op hun eigen vakgebied. Ook op het gebied van echtscheidingen hebben wij specialisten die voor u kunnen optreden als advocaat en vFas-scheidingsmediator.

Betrouwbaar

De Koning Advocaten is al sinds 1991 een toonaangevend advocatenkantoor in de regio. Wij hebben een uitstekende reputatie en bewijzen steeds dat wij voor onze cliënten het optimale resultaat behalen.

vfas logo

Meer weten?

Neem nu geheel vrijblijvend contact op met een van de gespecialiseerde advocaten echtscheidingsmediators. Ons kantoor is bereikbaar van 09:00 tot 17:30 uur via telefoonnummer 078 – 630 0000. Wij kunnen u ook terugbellen; vul hiervoor het formulier in aan de rechterzijde van deze pagina. We zijn per e-mail bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wij bellen u binnen 30 minuten terug!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Mr. Menno Bos

Ik ben u graag van dienst!

E-mail:
m.bos@dekoningechtscheidingen.nl

Telefoon:
078 - 630 0000

Onze familierecht advocaten

logo


vfas logo

Ga naar boven
JSN Blank template designed by JoomlaShine.com